Goochelaar boeken?

De Magische Kring Centraal Nederland is een gevarieerde vereniging waarbij zowel beroepsartiesten als amateur-beoefenaars bij zijn aangesloten. Op deze pagina staan leden vermeld die op professioneel niveau optredens verzorgen. U kunt deze artiesten boeken voor allerlei evenementen: van kinderfeestjes tot bedrijfsevenementen. Met deze talenten van de MKCN haalt u altijd kwaliteit in huis! 

VOLWASSEN LEDEN

Tim Horsting

Tim Horsting is meervoudig prijswinnend goochelaar. Hij speelde op festivals, evenementen en in theaters door heel europa. Hij was te zien op TV met Uri Geller, overleefde diverse gevaarlijke recordpogingen en speelde meer dan 70 voorstellingen in Dubai. Zijn stijl is komisch met een tintje rock & roll. Van centrale act tot tafelgoochelen. Tim is van alle markten thuis!

www.timhorsting.nl

Janse Heijn

Janse (voornaam) hield er als kind al van om mensen te vermaken met zijn kunsten. Nu – 30 jaar later – heeft hij van goochelen zijn beroep gemaakt en heeft hij zijn onverklaarbare mirakels vertoond in meer dan 15 landen. Janse won dit jaar twee keer brons bij het NK goochelen en is inzetbaar als tafelgoochelaar, kindergoochelaar en als goochelinstructeur bij workshops.

www.familiegoochelaar.nl (particulieren)
www.bedrijfsgoochelaar.nl (zakelijk)

Goochelaar Joost

Hoi! Ik ben Goochelaar Joost en ben een kindergoochelaar. Mijn shows zitten altijd vol interactie, humor en natuurlijk de nodige goocheltrucs. De kinderen worden overal bij betrokken en de ‘magie’ gebeurt letterlijk in hun handen. De kinderen zullen genieten, lachen en enorm staan te kijken van alles wat er gebeurt. Zeer geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar oud! 

www.goochelaarjoost.nl

Reynier Jonkers

Reynier Jonkers verzorgt optredens op het toneel waar hij zijn publiek meeneemt in een magische wereld. Kijk voor meer informatie eens op zijn website.

www.reynierjonkers.com

FL!P (Flip Hallema)

Internationaal gewaardeerde professionele goochelkunstenaar (Noord- en Zuid-Amerika, Azië, heel West-Europa), theaters, cabarets, televisie, cruises, trade-shows, bedrijfs- en privéfeesten. Bewonderd om zijn originele ideeën, uitgevoerd tijdens lezingen, in vakpublicaties en dvd’s. Flip ontving de ‘Performing Fellowship Award’, de ‘Ehrenmagica’ van de Magischer Zirkel en de Gouden Speld van de Nederlandse Magische Unie.

Tel. 035-6420230 / flip.magicdesign@kpnmail.nl

AANSTORMEND TALENT

Hans Klik

Goochelaar & illusionist Hans Klik was op 10-jarige leeftijd al Nederlands Kampioen Stage-Magic goochelen tot 19 jaar en is bekend van radio & tv onder andere: Superkids, De Magische Winkel, Zapplive, Het Jeugdjournaal, De Beste Vrienden Quiz, Joris’ Wereld en Q-music radio en nog veel meer.

Voor allerlei gelegenheden is er wel een (prijswinnende) act op maat, neem gerust een kijkje op de Hans Klik website vol met filmpjes en informatie, kijk en lees over de vele mogelijkheden…!

www.hansklik.nl