TRAININGSGROEP

Dit programma werd helaas medio 2020 door de corona-beperkingen vroegtijdig afgebroken. Zodra de omstandigheden het toelaten proberen we dit programma te herstarten.

Trainingsprogramma

De MKCN wil haar leden de mogelijkheid bieden om een goochel-act te ontwikkelen en/of te perfectioneren. Tijdens het Intensief Trainingsprogramma helpen leden elkaar met het verbeteren van een act door elkaar te coachen en feedback te geven. Dit programma is dan ook uiterst geschikt voor goochelaars die deel willen nemen aan een NK, professional willen worden of gewoon een goede act willen kunnen neerzetten.

Opzet

Het IT bestaat uit acht trainingsavonden, een middag van try-outs in het theater en slot-voorstelling. Tijdens de trainingsavonden krijgt iedereen de gelegenheid om zijn act te vertonen (max. 10 minuten). De andere deelnemers kunnen daarna feedback geven. Per act wordt één deelnemer uitgekozen om mondeling feedback te geven, de overige deelnemers geven hun feedback m.b.v. speciale formuliertjes. De acts worden tijdens de avonden ook gefilmd zodat de deelnemers zélf terug kunnen zien hoe hun act vordert.

Binnen deze groep is dus iedereen zowel coach als participant. We vertrouwen erop dat er onder de deelnemers genoeg ervaring en creativiteit aanwezig is waarmee iedereen verder kan worden geholpen.

 

Participatie

Deelname aan de Intensief Trainingsprogramma staat open voor MKCN-leden en voor mensen van buitenaf van 15 jaar of ouder. Meedoen is echter niet vrijblijvend en het aantal plaatsen is beperkt. Om de kwaliteit en continuïteit van het programma te waarborgen vragen we van de deelnemers dat ze:

  • De ambitie te hebben om over een langere periode aan één act te werken.
  • Bij tenminste zes van de acht avonden aanwezig zijn.
  • Bij elke bijeenkomst in staat zijn om hun act te vertonen.
  • Op een eerlijke en empathische manier feedback geven aan de andere deelnemers.


Locatie en tijden

De avonden worden gehouden in het buurthuis van het Vorstelijk Complex in Zuilen, Utrecht. De avond start om 19:00 en eindigt om 21:00. In juni wordt een afsluitende voorstelling gehouden. De voertaal binnen de trainingsgroep is Nederlands, Engelse deelnemers kunnen hun feedback echter wel in die taal ontvangen.