Leren goochelen

Ben jij helemaal weg van goochelen? Laat jij op school iedereen verbazen? Wist je dat er in Nederland verschillende goochelclubs zijn? Wij zijn de Magische Kring Centraal Nederland in het kort zijn wij dé Goochelclub in provincie Utrecht. 

Elke 2e maandagavond van de maand komen wij bij elkaar. Onze club heeft een zeer gevarieerd gezelschap van jong tot oud. Iedereen is welkom!

Onze club heeft speciaal voor de jonge goochelaars onder de 18 jaar een jeugdafdeling. De jeugd krijgt les van goochelaars uit het vak gebied. Er worden meerdere keren per jaar speciale workshops georganiseerd rond een bepaald thema. Bijvoorbeeld kaart goochelen of goochelen met magneten.

Onze jeugdafdeling werkt met een paspoort waarop ze kunnen afstrepen welke technieken en trucs ze al beheersen. Hierdoor kunnen alle docenten goed zien wie waar extra hulp bij nodig heeft.

Ook beschikt onze club over een volwassen afdeling. Deze afdeling is zeker niet oud bollig maar juist super hip! Er zijn goochelaars vanaf 18 jaar tot circa 80 jaar te vinden in deze groep. Doordat er zoveel verschillende leeftijden zijn is er veel inspiratie te vinden.

Meer informatie over deze goochelclub in Utrecht? Maak een afspraak en kom een keertje langs!

Hieronder vind je een gratis voorbeeld van één van onze vele tutorial-filmpjes!