Leren goochelen

Ben jij helemaal weg van goochelen? Laat jij op school iedereen verbazen? Wist je dat er in Nederland verschillende goochelclubs zijn? Wij zijn de Magische Kring Centraal Nederland in het kort zijn wij dé Goochelclub in provincie Utrecht. 

Onze club heeft speciaal voor de jonge goochelaars van 11 – 18 jaar een jeugdafdeling. De jeugd krijgt les van goede docenten uit het vak gebied. Tijdens de bijeenkomsten van de jeugd wordt er les gegeven en komen de verschillende goochelgebieden aan bod: kaarten, touw, elastiek, sponsballen, vloeistoffen, rekenkundige en mentale effecten, het gebruik van magneten en veel meer.

Onze jeugdafdeling werkt met een paspoort waarop ze kunnen afstrepen welke technieken en trucs ze al beheersen. Hierdoor kunnen alle docenten goed zien wie waar extra hulp bij nodig heeft.

Leden van de jeugdafdeling werken met een ‘goochelpaspoort’ waarop ze kunnen afstrepen welke technieken en trucs ze al beheersen. Hierdoor kunnen alle docenten goed zien wie waar extra hulp bij nodig heeft.

Ook beschikt onze club over afdeling volwassenen. Deze afdeling is zeker niet oudbollig, maar juist super hip! Er zijn goochelaars vanaf 18 jaar tot circa 80 jaar te vinden in deze groep. Door het verschil in leeftijd en ervaring is er veel kennis binnen de club en gelijktijdig veel invloed die de moderne tijd ons biedt.

Meer informatie over deze goochelclub in Utrecht? Maak een afspraak en kom een keertje langs!

Hieronder vind je een gratis voorbeeld van één van onze vele tutorial-filmpjes!