Een woord van onze voorzitter…

Beste junioren, senioren en ouders,

Vandaag zijn er verschillende mailtjes gestuurd vanuit de MKCN; ik wil er nog één aan toevoegen, en dan houd ik weer even mijn mond.

Ik wil in dit mailtje, namens het bestuur van de MKCN, mijn lof uiten voor iedereen die namens onze club heeft bijgedragen aan een geweldig festival!

Voor de mensen die er niet bij zijn geweest: het is een cliché, maar jullie hebben écht wat gemist. Zoveel goede lezingen, zoveel verschillende dealers en zoveel geweldige acts! Ik ben dan ook ontzettend trots dat een groot deel van de leden van onze vereniging aan dit evenement hebben bijgedragen.

Ten eerste natuurlijk Kees Ros die ondanks duizenden mailtjes, een longontsteking en een zeer gecompliceerd programma toch het schip op koers hielt. Wat een held, wat een ongelofelijke prestatie!

Kevin Ike en Jordi IIjzerman, die een cruciale rol hebben gespeeld in de techniek bij verschillende onderdelen van het festival. Ook oud-lid Sander Schoonoord heeft op deze manier meegeholpen. Toegewijd en betrouwbaar, van vroeg tot laat – echt geweldig gedaan, heren!

Onze legendarische Fl!p die als juryvoorzitter weer de lastige taak had om alle acts tijdens het NK eerlijk en kritisch te beoordelen. Dat heeft hij weer voorbeeldig gedaan!

Reynier Jonkers, die netjes de puntentelling heeft verwerkt. Nog niet makkelijk als Victor Mids je de hele tijd aan het Mindf•cken is 🙂

Michel van Zeist die de wedstrijden rond de Hans Klok trofee heeft gepresenteerd. Geen makkelijke opgave, maar hij heeft dit met verve en charme gedaan.

Dan zijn er nog Kristel, Douwe, Michael en Joost  die op verschillende manieren de handen uit hun mouwen hebben gestoken. Tof dat jullie de goochelwereld zo ondersteunen!

En dan natuurlijk onze dappere deelnemers die het aandurfden hun kunsten te laten beoordelen door een vakjury:

Tim Horsting die boven zichzelf is uitgestegen met twee schitterende acts en maar liefst twee keer zilver in de wacht sleepte. Voor zover ik dit heb kunnen nagaan is dit de grootste prestatie van een MKCN-lid bij een NK in het afgelopen decennium.

Hans Klik en Ludique met hun schitterende act over de 2e wereldoorlog. Bij het NK junioren was deze act zilver waard, bij de het volwassen NK brons. Goed gedaan!

Espen en Luca die genoeg punten haalden voor een derde prijs, maar ja – dan heb je opeens bij een NK vier professionele goochelaars tegenover je (waaronder de zwaargewichten Rob en Emiel) die je de kaas van het brood eten. Dat ze er dan toch staan met een geraffineerde act is uiterst bewonderenswaardig! Ga zo door!

Ze hielpen bovendien mee met het in de wacht slepen van de verenigingsprijs… Want laten we niet vergeten: door al deze kanjers hebben we voor het eerst in zes jaar weer DE VERENIGINGSPRIJS GEWONNEN!

Zo doen wij MKCN’ers dat! En dat gaan we 17 juni dan ook uitgebreid vieren! Ik kijk er naar uit!

Met magische groet,

Janse Heijn

Voorzitter